Kortture - Gå en lokalhistorisk tur

07.02.24
Lokalarkivet har lagt forskellige ture og oplysninger ind på et kort. Kortet kan ses på din iPhone eller SmartPhone, så du kan gå en lokalhistorisk tur med mobilen i hånden. Opfyld flere verdensmål: læring, historiebevidsthed og samvær med andre.

En tur med lokalhistorie

Lokalarkivet har lagt forskellige ture og oplysninger ind på et kort.
Kortet kan ses på din iPhone eller SmartPhone, så du kan gå en lokalhistorisk tur med mobilen i hånden.

Læg en blomst i dit lokalområde

I anledning af 75-året for befrielsen har arkivet lavet et kort over mindesteder, hvor du kan lægge en blomst for at mindes.


Kortture 

Se Flensburgs fotorejse gennem Kastrup. Her er en lang række af Carl Flensburgs fotografier fra starten af 1900-tallet sat ind på et kort, så du kan se de historiske steder i dag. Carl Flensburg var en af medejerne i væveriet Carl Flensburg & Sebbelov der lå på Saltværksvej.
Gå til Flensburgs fotorejse

Du kan tage en tur rundt i Tårnbys vejnavne. Her kan du få forklaringer på, hvorfor nogle veje hedder, som de gør. Du kan også se et fotografi fra vejen.
Gå til Tårnbys vejnavne

Tømmerups jorde blev til gartnerier, haveforeninger og villakvarterer. Du kan her gå turen selv med et udvalg af fotos og historier.
Gå til Kortturen Land og by på Vestamager

Gå på opdagelse blandt skulpturerne i Tårnby Kommune. Skulpturerne er fotograferet af Kurt Pedersen, Amager Fotoklub. Du kan også læse om hver skulpturs historie.
Gå til Skulpturerne i Tårnby

Tags