Steder tiden har glemt

08.02.21
Conor Becker er født og opvokset i Odense, og beskrivelserne af Odense fylder ganske meget i romanen. Conor er nu i halvtredserne, er både psykolog, psykiater og kriminalpsykologisk konsulent for politiet – og stadig nære venner med sine to barndomskammerater til trods for at han er en noget sammensat personlighed.

Conor er på vej tilbage mod en måske mere stabil periode efter nogle virkeligt hektiske år med stejlt stigende karriere, stof- og alkoholmisbrug, der næsten uundgåeligt måtte ende brat - i skilmisse og professionel nedtur.

Han inddrages i et mord på et bortført barn – og da Conors egen lillebror som 6-årig også blev bortført og myrdet kort efter også bliver fundet, bliver det Conors anledning til igen at vende hele sin families historie. Som barn af en ledende kriminalkommisær i Odense, efterfulgt af akademisk uddannelse og karriere - og omgivet af venner og samarbejdspartnere fra Odenses veluddannede bedre borgerskab er hans dialog med omgivelserne intelligent og udfordrende.

”Steder tiden har glemt” er således en roman, der fortæller flere historier – og lykkes med at gøre dem alle interessante, nærværende og spændende. "Steder tiden har glemt" er Thomas Kaarsteds debutroman.

Anmeldt af Jon Petersen

Materialer