Bestå din studieopgave med hjælp fra biblioteket!

22.02.22
Har du hovedet fuld af studieopgaver og kniber det med at finde den nødvendige information eller huske, hvordan det nu er med kildekritik og litteraturlisten? Panik ej, din lokale bibliotekar står klar til at hjælpe dig!

Tårnby Kommunebiblioteker tilbyder mulighed for at booke en bibliotekar til hjælp med informationsøgning i forbindelse med studieopgaver.

Er du elev på gymnasieniveau eller studerende på en videregående uddannelse, og har du brug for hjælp til informationssøgning i forbindelse med en studieopgave, skal du blot udfylde og sende formularen Book en bibliotekar. Herefter bliver du kontaktet af en bibliotekar, der kan vejlede dig, uanset hvilket fag og fagkombination, du skal skrive opgave i. Vejledningen finde sted på Tårnby Hovedbibliotek mandag til fredag kl. 08-15.30 eller digitalt via Teams.

Book en bibliotekar her.

Råd og vejledning til elever og studerende

Er du i tvivl om, hvordan du angriber selve opgaveprocessen og strukturerer din litteraturliste, eller savner du studiefaciliteter, så har vi samlet råd og vejledning til elever og studerende fra udskolingen til videregående uddannelser her.

Vi glæder os til at hjælpe dig i din opgaveproces. God skrivelyst!