Skriv den bedste fantasy-novelle

21.07.17
Finder vi den næste store fantasy-forfatter i Tårnby Kommune?

I år har Tårnby meldt sig til den landsdækkende fantasynovelle-konkurrence som Herlufsholm Fantasy Bogmesse har udskrevet. Så nu har unge forfattere i Tårnby også mulighed for at deltage.

Konkurrencen foregår i tre runder: en lokal, en regional og landskonkurrencen. I den landsdækkende konkurrence er 1. pladsen i hver kategori et besøg for to personer på Warner Bros. Studio i London incl. rejsegavekort til fly.

Konkurrencedeltagerne inddeles i tre alderskategorier. Der er en kategori for de 10-12 årige, en for 13-15 årige og en for de 16-18-årige og de bedste noveller inden for hver kategori går videre til hovedkonkurrencen, hvor en jury bestående af de tre forfattere Nicole Boyle Rødtnes, Michael Kamp og Nanna Foss vil udvælge de endelige vindere. 

Den lokale jury, som udvælger novellerne til den regionale konkurrence består af personale på Tårnby Hovedbibliotek.

Deadline for indsendelse af noveller er: fredag d. 14. september. Send din novelle til los.hb.bk@taarnby.dk. Ud over novellen skal mailen indeholde: Navn, adresse, alder, telefonnummer og e-mail.

Vinderne får direkte besked senest den 4. oktober og bliver derudover annonceret på bogmessen.

Hvis du gerne vil skrive sammen med andre eller trænger til hjælp og inspiration til at komme videre er der hjælp at hente i Skiveriet hver onsdag kl. 16.00 fra 1. september på Tårnby Hovedbibliotek.

Tags