del dine favoritter
del dine favoritter

Lav dine egne favoritlister

06.06.17
Du kan dele, gemme og bedømme dine yndlingsbøger, de bedste gyserfilm, eller musik du vil lytte til senere. Kun fantasien sætter grænser.
Anbefalinger
 
Bibliotekets hjemmeside er meget mere end det sted, hvor du søger, reserverer og fornyer dine lån. Nu kan du også oprette lister med bøger, film og musik, som du enten selv kan benytte dig af eller dele med andre. Vælger du at gøre dine lister synlige for andre, kan dine anbefalinger deles med familie og venner, og hvem der ellers måtte være interesserede. De fælles anbefalinger finder du her
 
Ratings


Alle materialer i bibliotekets database er blevet forsynet med et rating-system, så du kan give dem fra en til fem stjerner. Dine stjerner tjener både til at anbefale materialer til andre brugere og for at give dig anbefalinger baseret på din smag. Disse anbefalinger kan du se på forsiden af hjemmesiden, når du er logget ind.

Notifikationer
Du kan også vælge at følge dine yndlingsforfattere, så du får en lille notifikation, når der er nyt om forfatteren. Notifikationen kan du se øverst på hjemmesiden sammen med notifikationer om du har reserveringer klar til afhentning og om du skylder penge. 

Sådan gør du
For at oprette lister og følge forfattere skal du først finde et materiale, som du ønsker på din liste, eller som er lavet af den pågældende forfatter. På posten for materialet er der kommet en ny knap med teksten "Tilføj til din liste" Når du holder musen hen på knappen vises en oversigt med de nye muligheder.

Du finder en mere detaljeret vejledning her på siden.