Fotos, dias og negativer

Arkivet modtager hele tiden nyt materiale. På arkiv.dk kan du følge med i de seneste registreringer.

Billedmateriale

På arkivet modtages hele tiden nyt materiale. Du kan følge med i nogle af arkivets registreringer på arkiv.dk.

Fotos

Tårnby Stads- og Lokalarkiv lånte i 2015 en stor samling fotografier taget af fotograf Dan Reinhardt Pedersen. Han har taget fotos, siden han var barn og har sidenhen også været ansat som fotograf. 
Billederne scannes, så de bliver en del af samlingen.

DUI på tur til Saltholm i 1960

DUI på en telttur til Saltholm den 20. august 1960. Her ses et af teltene på lejren. DUI står for De Unges Idræt - afdelingen er Kastrup-Tårnby. 
Fotograf: Dan Reinhardt Pedersen.
Foto: Tårnby Stads- og Lokalarkiv, B5400

På arkivet er vi altid interesseret i fotografier og andet billedmateriale. Hvis du har motiver fra Tårnby Kommune - nye som gamle fotos, sort-hvid som farve - kan du kontakte arkivet på arkiv.hb@taarnby.dk, så kan vi scanne dine billeder og bevare dem for eftertiden.

Foruden fotografier får arkivet også andre materialer fra private, fra virksomheder og foreninger samt fra Tårnby Kommune og dets institutioner. Det kan være meget store mængder eller bare et enkelt papir.

Fiskerihavnen i Kastrup

Fiskerihavnen i Kastrup den 29. juni 1959. Der er lige blevet købt ål hos en af fiskerne.
Foto: Tårnby Stads- og Lokalarkiv, B5306

Dias

Arkivet har i 2013 modtaget en række farvedias fra Kastrup i tiden 1958 til 1964. Der er en del med motiver fra havnen som arbejdsplads.
Du kan se alle billederne på arkiv.dk. Skriv nummeret i søgefeltet f.eks. B5306, så kan se fotoet og læse det arkivet har skrevet om det. Billedernes numre er fra B5306 til B5328.

Du er altid velkommen til at komme med tilføjelser og rettelser til det allerede registrerede. Det kan du gøre direkte fra arkiv.dk ved at trykke på mail-ikonet, så kan du fortælle din historie direkte til arkivet.