30 opskrifter hvor det fermenterede er tilsat som det bærende smagselement, samt 20 opskrifter på fermenterede grøntsager og safter, der indgår i opskrifterne. F.eks. rodfrugtkraut, kimchipandekager, bibimbap, kombuchasennep og bagte auberginer med fermenteret topping
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidragyder
Beskrivelse
På titelsiden Aarstiderne
ISBN
9788770365574
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
157 sider
Forlag
People'sPress
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen er i stil med Søren Ejlersens tidligere fermenteringsbøger. Forskellen fra de andre er, at der her er ligeså meget vægt på madopskrifter som fermenteringsopskrifter. Den er i fysisk god kvalitet med godt hardback-omslag og holdbare sider