Om hvordan man samler, plukker og tilbereder forskellige råvarer. Inddelt alfabetisk efter afgrøde og indeholder fx akacie, bregner, hosta, lindeblomster, estragon, hyld og valnødder. Foruden råd om indsamling, så er der til de fleste afgrøder en opskrift
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidragyder
ISBN
9788712055488
Udgave
1. oplag (2017)
Omfang
299 sider
Forlag
Gad
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs mere om emnet på hjemmesiden
- Nyhed
Spis efter sæsonen: Sommer
DanskRabarber, jordbær og nye kartofler. Juni og juli bugner med frugt og grønt i sæson. Find inspiration til sommerens madlavning.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Plum er en mester i fortælling og skaber sin helt egen atmosfære. Ingen tvivl om, at der er styr på råvarerne og hun er dygtig til at dele ud af sin haveglæde. Bogen er fyldt med billeder, der gør den en fryd at læse i