Skriveriet - dit skrivefællesskab på biblioteket

Skriver du og har du lyst til at møde andre skrivende og dele erfaringer om skriveprocessen eller få feedback på dine tekster? Så kom op i Skriveriet på hovedbiblioteket hver onsdag mellem 16 og 20.

Hvad er Skriveriet?
Skriveriet er for dig der elsker at skrive, uanset om du skriver til forlaget, familien eller dig selv. I Skriveriet kan du både finde ro til din skrivning og andre at sparre med om dine tekster. Skriveriet er både et fysisk sted på biblioteket og et fællesskab, som du kan deltage i på det niveau, der passer dig. 

Hvad kan du bruge det til?
Du kan sidde for dig selv i ro og fred og inspirerende omgivelser sammen med andre skrivende. Du kan finde en skrivemakker eller en skrivegruppe, som du kan snakke med om skriveprocessen og som kan give dig feedback på dine tekster. Hvis du bedst kan lide at skrive hjemme, kan du stadig være med i fællesskabet via mail og særlige skriverelevante arrangementer.  

Hvad kan det blive til?
Skriveriet er blevet til på baggrund af ønsker og input fra jer brugere og som alt andet, der har med mennesker at gøre, udvikler Skriveriet sig også. Så kom og tag det i brug, skriv løs, snak med hinanden og med os på biblioteket, og lad os sammen skabe de bedste rammer for et stærkt skrivefællesskab i Tårnby.

Tilmeld dig Skriveriets mailingliste
Skriv til bibliotekar Laura Michelsen lnm.hb.uk@taarnby.dk, hvis du har spørgsmål til Skriveriet eller hvis du vil tilmelde dig Skriveriets mailingliste.