Opskrifter på plantebaserede retter til julemiddagen og julefrokosterne. Blandt retterne er fx gulerodslaks, mock duck, rispapirbacon og risalamande
Fetching holdings information.
Material details
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Language
dansk
Subject
Classification
64.15
Contributor
ISBN no.
9788740656664
Version
1. udgave, 2. oplag (2021)
Extent
100 sider
Publisher
Turbine
Audience
alment niveauvoksenmaterialer
On this site
- Nyhed
Ansvarligt forbrug og produktion: Sammen om FNs Verdensmål i Tårnby
DanishGenbrugsjul med inspiration i FN’s Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktionRead more
Review
Lektørudtalelse
Bogen kan bruges fra begynderstadiet - både hvis man ikke er så vant til at lave mad, men også hvis man er veganer-begynder. Forsiden signalerer julemad, og der er fotos af de færdige retter der til forveksling ligner den julemad, vi laver traditionelt - med enkelte undtagelser