Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
20 Kr
Målgruppe
Børn
For børn

SKRALLEBANG leger med æventyr og børnebøger - for 3-8 år - udsolgt!

10.10.20
Der bliver spillet koncert med et ordentligt SKRALLEBANG, når Nana og Søren kommer og spiller børnekoncert på Hovedbiblioteket. Vi skal rappe, bevæge os, synge, læse op og dramatisere en række kendte eventyr og børnebøger.

-------

Vigtig information til dig der har købt billet til dette arrangement:
Arrangementet, der oprindelig var planlagt til afholdelse d. 4. april, forsøges nu gennemført d. 10. oktober - med mindre retningslinjer fra sundhedsmyndighederne til den tid forhindrer det. Da vi har solgt mange billetter til arrangementet, afholdes det to gange samme dag for at sikre at de sundhedsmæssige retningslinjer kan overholdes.

Se her hvilket tidspunkt din billet gælder til:

Har du billet med løbenummer 1-41 gælder din billet til arrangementet kl. 10.00

Har du billet med løbenummer 42-84 gælder din billet til arrangementet kl. 12.00

Ønsker du at refundere din billet, kan du henvende dig i Info på Hovedbiblioteket eller Vestamager Bibliotek. Husk at medbringe dokumentation for dit billetkøb.

-------

"SKRALLEBANG AlTid til børn" består af Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen, og de optræder med deres temakoncert ’SKRALLEBANG leger med æventyr og børnebøger’.

Sammen med SKRALLEBANG skal vi synge om en myg på cykel, trampe på troldens bro, med Guldlok på skovtur, høre om tre hunde med meget store øjne, forbi Den Grimme Ælling og en masse andre skøre ting.

 

Varighed 60 min. For børn i alderen 3-8 år. Kun én voksen pr. barn. Både børn og voksne skal have billet.

 

Tags