Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
Gratis
Lokale:
Online via Microsoft Teams
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Forskningens døgn i Tårnby: Hvorfor er knopperne under dine fodboldstøvler forskellige?

28.04.21
Fodboldstøvler, golfbolde og pulsure er en videnskab for sig - og sportsteknologi er forskningen bag, som vi skal blive klogere på til dette foredrag. Arrangementet afholdes online - samt også fysisk på biblioteket hvis det er muligt til den tid

Sportsudstyr er alt fra tøj og sko til fodbolde, golfbolde og pulsur. Vi køber det i stort omfang - og bruger det måske i et lidt mindre omfang - men hvorfor ser det ud, som det gør? I aftenens foredrag skal vi om bag de designs og tests der gør, at du rammer bolden rigtigere med det rigtige udstyr.

Katrine Okholm Kryger er lektor i sportsmedicin med en baggrund i sportsteknologi. I aftenens foredrag onsdag d. 28. april kl. 19 forklarer Katrine, hvorfor dit sportsudstyr er, som det er - og om sportsteknologi ligefrem kan redde menneskeliv?

Foredraget varer en time og finder sted online. Link til foredraget sender vi til jer dagen inden foredraget. Hvis mulighederne til den tid tillader det, kan vi også mødes på biblioteket og se foredraget sammen.

Arrangementet er en del af "Forskningens døgn i Tårnby" under det landsdækkende "Forskningens døgn," hvor forskere og videnskabsfolk fra alle fag, gør os klogere på det, som de arbejder med til daglig.