aof logo

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
90 Kr
Lokalitet
Skottegårdsskolen, Aulaen
Saltværksvej 63
2770 Kastrup
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Susse Wold: Bevægelse

01.10.20
OBS: Arrangementet er flyttet til Aulaen på Skottegårdsskolen, Saltværksvej 63, 2770 Kastrup.

Oplev Susse Wold fortælle, hvad hun har lært af de mennesker, hun har mødt og de ting, hun har oplevet.

Da Susse Wold for 10 år siden skrev bogen Fremkaldt, havde hun stor fornøjelse af at komme rundt i landet og fortælle om sin bog. Nu har Susse Wold skrevet en ny bog, som hun har kaldt Bevægelse. I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor hun bliver følelsesmæssigt berørt af de ting, hun møder og den fysiske mening, hvor hun bevæger sig ud i verden og oplever ting, som lærer hende noget om egen mulighed for konstant forandring.
På teateret som i livet gælder det om at svare, når ens stikord falder. Livet har givet Susse Wold mange fristende stikord, og hun har svaret på mange af dem. Alvorlige og svære ting blander sig med oplevelser med humor og latter. Om Susse Wold er i en sweat lodge på Hawaii, med en Shaman, eller om hun er til et AA møde, om hun optræder med H.C. Andersen for kronprinsen af Japan, eller om hun ligger på hjerteafdelingen på Riget, om hun sidder fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver – eller om hun går på den røde løber i Cannes til filmfestival.

Alle oplevelser har lært Susse Wold at se gaven i selv de mest umulige situationer.

Foredraget arrangeres i samarbejde mellem AOF Amager og Tårnby Hovedbibliotek.

Billetter købes via AOF Amager

Foredraget med Susse Wold, der oprindelig var planlagt til afholdelse den 23. april, forsøges nu gennemført den 1. oktober - med mindre retningslinier fra sundhedsmyndighederne til den tid forhindrer det. 

 


 

Tags

Materialer