Signe Juhl
Signe Juhl

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Musik

Jazz på Scenen: Møllehøj/Fryland/Andersson featuring Signe Juhl

05.07.22
Signe Juhl er ubetinget en af Danmarks dygtigste nyere jazzsangerinder - et ægte naturtalent med tårnhøj bevidsthed om sit vokale udtryk.

Signe Juhl optræder både med egne orkestre og som solist for blandt andre DR Big Band, Aarhus Jazzorchestra samt Odense Symfoniorkester og Sønderjyllands Symfoniorkester.

Per Møllehøj, Richard Andersson og Andreas Fryland er tre efterspurgte skikkelser på den danske jazzscene. Efter fem års triovirksomhed har de nu begået en lille perle af en cd, hvor de med stor nænsomhed puster nyt liv i nogle af jazzens fineste sange.

Cd'en indledes med sangen ”I’m old fashioned” skrevet i 1942 og fortolket af et utal af musikere lige siden. Og old fashioned er lige hvad det her er! Møllehøj, Andersson og Fryland har skabt en lyd, der peger tilbage på jazzens storhedstid i 40'erne og 50'erne. Samtidig titter deres personlige og mere moderne spillestil frem fra tid til anden. Resultatet er en ubesværet musikalsk balancegang mellem det modigt fremadskuende og det gode gamle.

Musikere: Signe Juhl: vokal, Per Møllehøj: guitar, Richard Andersson: bas, Andreas Fryland: trommer.

Jazzkoncerterne er en del af Copenhagen Jazz Festival og finder sted på den udendørs scene foran Hovedbiblioteket. I tilfælde af dårligt vejr rykker det indenfor i biblioteket.

Husk at hente en gratis billet, hvis du ønsker en siddeplads.