Richard Andersson Quartet
Richard Andersson Quartet

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Musik

Richard Andersson Quartet

06.07.21
For 10 år siden vandt bassisten Richard Andersson ”Stjerneprisen” i Silkeborg og samlede i den anledning en kvartet af yndlingsmusikere. En vaskeægte drømmekvartet med cremen af dansk jazz.

”Det er jazz med knaster. Jazz hvor det flyder ligefremt og naturligt, hvor der er masser af plads til afstikkere og genialiteter. (jazznyt)
Kasper Tranberg har præget den danske jazzscene i årtier med sit eksplosive og genrebrydende trompetspil. Ben Besiakov er dansk jazzklavers uundgåelige skikkelse, som har spillet med alt fra Jesper Thilo til Cæcilie Nordby og modtaget Ben Webster-prisen m.m. Kresten Osgood er trommeikonet over dem alle i DK, som har ændret jazzscenen med sit store kreative jazzhjerte og altid groovy og uforudsigelige spil.
I december 2020 udgav kvartetten albummet ”Pocket Music” som blev fejret ved en udsolgt koncert i Tårnby Hovedbibliotek.
”…med fascinerende lethed, et blændende indbyrdes gehør og en kunstnerisk velvilje.” (Ivan Rod)

Musikken består mestendels af Anderssons egne kompositioner spændende over blues, groove-jazz, ballader men også Tranbergs numre og velvalgte klassikere fra den store jazzsangbog.
Kvartetten trækker således bredt på traditionen og lader samtidigt musikerne brede sig og slå sig løs inden for disse rammer.

Musikere: Kasper Tranberg: trompet, Ben Besiakov: klaver, Richard Andersson: Bas, Kresten Osgood: trommer,