ereolen

eReolen

Adgang
Hjemmefra
På eReolen kan du gratis låne nye og gamle e-bøger og lydbøger. Uanset om du er voksen, ung eller barn, og om du er til den nyeste krimi, gamle klassikere, romantik, true crime, sci-fi, fantasy, sjov eller spænding.

Lån fra computer eller app

Du logger på eReolen med dit biblioteks login. Du kan læse eller lytte til bøgerne fra din telefon med app'en eReolen eller fra din computer på www.ereolen.dk.

Fra app'en kan du også downloade dine lån, så du kan høre dem selv uden at være på nettet eller med din telefon på flytilstand. 

NB. du skal være bosat i Tårnby kommune og oprettet som bruger på Tårnby Kommunebiblioteker for at låne bøger på eReolen.
Er du bosat i en anden kommune skal du bruge dit biblioteks login til dit lokale kommunebibliotek for at låne på eReolen.

Om dine lån

Du har dine lån i 30 dage hvor efter de automatisk forsvinder fra din profil. Du skal altså ikke huske at aflevere dem eller risikere at få en bøde. 

Du kan låne 5 e-bøger og 5 lydbøger om måneden. Derudover kan du låne 30 titler med blå ikon.  Dem kan du finde og læse mere om her.

OBS: Vi har et samlet loft over det månedlige forbruget af eReolen i Tårnby Kommune. Når rigtig mange benytter sig af tilbuddet hænder det, at hele kvoten bliver opbrugt. Så vil du opleve, at der ikke er adgang før starten af næste måned.

Vejledning:

  1. Download eReolens app til din telefon eller tablet.
  2. Vælg dit bibliotek: Tårnby og log ind med dit bibliotekslogin, det du normalt bruger, når du låner bøger.
  3. Søg efter lydbøger eller e-bøger og lån eller reserver den/de titler du ønsker at læse/lytte til.
  4. Du er nu klar til at læse eller lytte online eller downloade titlen, så du kan tilgå den offline.