eReolen GO!

eReolen GO!

Adgang
Hjemmefra
eReolen GO! er en skattekiste fuld af e-bøger og lydbøger for børn. Uanset om det er til ulvetimen, godnathistorien eller underholdning på bagsædet. I kan finde alt fra de nyeste populære bøger til gamle fortællinger fra mor og far var børn. Og der er fagbøger om alt fra kryb og kravl, til youtubere og om sport

Brug eReolen GO! når du er offline

Du kan bruge eReolen GO! fra din computer eller downloade den som app. Fra App'en kan du downloade bøgerne så du kan læse/lytte mens din telefon er offline. 
 

Sådan låner du

Du kan låne 5 e-bøger og 5 lydbøger om måneden. 

Du har dine lån i 30 dage hvor efter de automatisk forsvinder fra din profil. Du skal altså ikke huske at aflevere dem eller risikere at få en bøde. 

NB. For at kunne bruge eReolen GO! skal du være oprettet som bruger på Tårnby Kommunebiblioteker og have bopæl i Tårnby Kommune.
 

Vejledning

  1. Download eReolens app til din telefon eller tablet.
  2. Vælg dit bibliotek: Tårnby og login med det bibliotekslogin du normalt bruger, når du låner bøger.
  3. Søg efter lydbøger eller e-bøger og lån eller reserver den/de titler du ønsker at læse/lytte til. 
  4. Du er nu klar til at læse eller lytte online eller downloade titlen, så du kan tilgå den offline.

Bemærk: Du kan også vælge at bruge dit UNI-login, hvis din skole har abonnement på eReolen GO! Hvis du logger ind med dit UNI-login, kan du IKKE anvende eReolens app, men kan læse/lytte direkte på skærmen – vær opmærksom på, at dette kræver internetforbindelse, da du ikke kan læse eller lytte offline.