Filmstriben

Din adgang til alverdens spille-, kort- og dokumentarfilm for både voksne, unge og børn

Film til enhver lejlighed

Filmstriben finder du alt fra populære storfilm til smallere nichefilm, så du er godt klædt på til den næste filmaften. Alt, du skal gøre, er at logge ind med dit biblioteks-login. Når det er klaret, er du klar til at finde dine yndlingsfilm eller opdage nye spændende filmoplevelser, som du ikke kendte i forvejen.

Som låner i Tårnby Kommune har du 12 point til rådighed om måneden, og en film har en værdi mellem 1 og 4 point. Du vælger selv, hvordan du vil bruge dine point, men husk, at ubrugte point ikke overføres til måneden efter.

Vi har et samlet loft over det månedlige forbrug af Filmstriben i Tårnby Kommune. Når rigtig mange benytter sig af tilbuddet hænder det derfor, at kvoten bliver opbrugt. Så vil opleve du, at du ikke har adgang, før starten af næste måned.

Se film på biblioteket kvit og frit

På grund af filmrettighederne kan nogle film på Filmstriben kun ses på bibliotekets computere. Til gengæld koster de ikke point at se.

Find listen over de film, du kun kan se på biblioteket her: Filmstriben - kun på biblioteket.

Obs: Du skal bo i Tårnby Kommune og være oprettet som låner på Tårnby Kommunebiblioteker for at se film på Filmstriben. Er du bosat i en anden kommune, kan du undersøge på dit lokale kommunebibliotek, om du har adgang til Filmstriben.

Vejledning

Icon Description
  1. Gå til www.filmstriben.dk eller download app'en til din telefon eller tablet.
  2. Søg og vælg den film, du gerne vil se.
  3. Vælg Tårnby bibliotek, og log ind med dit biblioteks-login.
  4. Du er nu klar til at streame filmen.

Der er visse tekniske krav, der skal kunne opfyldes, før du kan streame film fra filmstriben.dk. Læs mere her.