Nyt på hylderne

Nyt på hylderne

Abonnér på bibliotekets nyhedsbreve

Nyhedsbrev

 

Inspiration til læsning

 

Biblioteksvagten

Biblioteksvagten,dk

Sidder du hjemme og mangler svar på et spørgsmål, kan du bruge Biblioteksvagten , bibliotekernes online service. Send en mail, chat eller sms - vi svarer hurtigt og præcist. Man kan stille spørgsmål i hele Biblioteksvagtens åbningstid

Irene Gabel

Irenes anden verden

Irene Gabel elsker at skrive og forsvinde helt ind i den verden, hun selv skaber, når hun sidder ved tasterne og personerne får liv. Til daglig arbejder hun som jurist i DR, men hveranden onsdag sidder hun på Hovedbiblioteket i "Skriveriet" på 1. sal og arbejder videre på bogen om Soffi, som hun har skrevet på i næsten 20 år.
Martine Fogt

Kulturleder med musik i

"Musikken giver os oplevelser, der rækker ud over os selv, og det er med til at rykke os", siger Kulturzonens nye leder Martine Fogt. Her fortæller hun om nogle af de kulturoplevelser, der har rykket hende selv.
Min cancer-klan

Månedens bog: "Min cancer-klan"

"Never walk alone!" Under det valgsprog hjælper Rikke Kristine Nissens syv veninder hende og hendes datter gennem to år med angst, usikkerhed, træthed og smerter efter en brystkræftdiagnose. Månedens bog er en hyldest til det forpligtende fællesskab og en inspiration til alle, der har en krise tæt inde på livet.
Inge Lise Røge

Topmålet af hygge

Inge Lise Røge er i virksomhedspraktik på Tårnby Bibliotek. Det bedste hun har lært i livet, er at læse, fortæller Inge Lise, der blandt andet er vild med krimiforfatteren Steffen Jacobsen.
Kør din plov

Månedens bog: "Kør din plov over de dødes knogler"

Per Reinholdt Nielsen anbefaler den polske forfatter Olga Tokarczuks alternative krimi om skæve eksistenser i Udkantspolen.
Lisbeth Haukrogh

Farvernes frihed

Vi har en sundhedsuge i Tårnby. Vi skal også have en kulturuge, synes Lisbeth Haukrogh, der er vild med farver og initiativtager til Akvarelcaféen på Hovedbiblioteket, som nu kører på fjerde år.
Land i datid

Månedens bog: "Land i datid"

Poul Lerche-Thomsen har læst Jesper Bugge Kolds nyeste roman og er begejstret.
Amalie Dideriksen

OL-medalje er størst

Tårnbys egen OL deltager Amalie Dideriksen blev nr. 5 i Rio, så planen er lagt for de næste fire år. Bibliotekar Laura Michelsen mødte hende til en kultursnak lige før, hun tog til Brasilien.

Tårnby Hovedbibliotek - Kamillevej 10  -  2770 Kastrup - Telefon: 32 46 05 00 - bibliotek@taarnby.dk