Film og spil i Boxen

Boxen er blevet nyindrettet

Boxen er indrettet med en 80" storskærm, hvor kan du se film og spille spil på Playstation 4 og Xbox 360 med Kinect bevægelsessensor.
Du kan reservere tid til at se film eller spille spil helt efter dit eget valg. Du kan reservere Boxen til dig selv eller til en gruppe på op til ca. 20 personer.

 

Sådan gør du

Boxen kan benyttes når som helst i bibliotekets åbningstid, og det er en god idé at at reservere tid i forvejen, så du er sikker på at Boxen er ledig. 
Reserver på tlf. 32 46 05 00 eller ved personlig henvendelse. 

Du kan frit vælge blandt filmene i bibliotekspakken på Filmstriben.dk og store dele af bibliotekets film på dvd og blu-ray.
Personalet hjælper dig med at tjekke filmrettighederne.

I Boxen findes et udvalg af populære spil til Playstation 4 og Xbox 360 - fodboldspil, dansespil, actionspil etc. Du kan også vælge et spil fra bibliotekets store udlånssamling.  

Bibliotekets filmprogram

Filmperler er bibliotekets tilbud til dig, som holder af kvalitetsfilm, der byder på lidt ud over det sædvanlige. Der kommer et filmprogram to gange om året - en forårssæson og en efterårssæson. Vi viser 4-5 film i hver sæson og filmene vises både på Tårnby Hovedbibliotek og på Vestamager Bibliotek. Når der er et aktuelt program kan du hente det på biblioteket - af rettighedsmæssige årsager kan filmtitlerne ikke annonceres her på hjemmesiden.