Arrangementer i juli

29.06.21
På Tårnby bibliotek står juli måned i musikkens tegn. Der er jazzfestival og så er der naturligvis mulighed for at deltage i fællessang. For de rigtigt kreative er vores tegne- og maleværksted og det kreative værksted også åbent i juli måned.

Cirkusskole

Torsdag den 1. juli kl. 10 – 14 / Scenen foran Tårnby Hovedbibliotek / Fri adgang
Cirkus Aroma er cykelkomik, magi, ild og flyvende tallerkner. Og du er inviteret med. Cirkus Aromas 2 fantastiske artister leverer en sjov og gysende forestilling på scenen foran Hovedbiblioteket.  Du kan bl.a. opleve en meter-høj et-hjulet cykel, tempojonglering med & uden ild, brandvarm ild-hula, trylleri samt alt umuligt andet & meget mere.

Sommerjazz på biblioteket

Søndag den 4. - Søndag den 11. juli / Scenen foran Tårnby Hovedbibliotek / Gratis billetter
Hovedparten af programmet er arrangeret i samarbejde med bassist og lokal musikalsk iværksætter Richard Andersson. Koncerterne er en del af det officielle program for Copenhagen Jazz Festival og er realiseret med støtte fra Kultur- og Fritidsudvalget i Tårnby Kommune. I tilfælde af dårligt vejr foregår koncerterne indendørs.

Kreativt Krydsfelt: Papirdesign - workshop for voksne

Mandag den 5. juli kl. 15.30-18.30 / Tårnby Hovedbibliotek / Gratis billetter
Synes du, det er sjovt at arbejde med papir og karton? Så kom og udlev din kreativitet eller bliv inspireret til at lave mobiler, gavemærker, kort, bordpynt m.m. til dig selv eller til en lille værtindegave. Vi har materialer, værktøj og stansemaskine, så du kan fremstille ting, der vil imponere. Større børn kan deltage ifølge med en voksen.

Sommersang under sejlet – fællessang

Mandag den 12. juli, den 19. juli og den 26. juli kl. 16 – 17.15 / Scenen foran Tårnby Hovedbibliotek / Gratis tilmelding via AOF
Tårnby Bibliotek og AOF Amager inviterer til sommersang foran scenen ved hovedbiblioteket hver mandag i juni og juli. Ved klaveret sidder Marianne Kragh, kendt fra bibliotekets sangeftermiddage. Vi synger sammen en times tid. Der vil være en kort pause undervejs til at klare stemmen med vand og måske få en snak med naboen.

Åbent tegne- og maleværksted

Onsdag den 14. juli kl. 10-13 / Tårnby Hovedbibliotek / Fri adgang - uden billetter
Tegner du eller maler du akvarel, olie eller acryl? Så har du mulighed for at trylle med din blyant eller pensel i selskab med andre. I maleværkstedet er du velkommen, uanset om du er nybegynder eller godt i gang med at tegne eller male. Her er plads til alle og mulighed for at få inspiration og dele sin hobby med andre. Medbring selv papir, farve og pensler, og biblioteket sørger for bøger med inspiration. 

Klik her og få en oversigt over alle kommende arrangementer