Skøre hjerter
Skøre hjerter

Danske børnebogsforfattere: Dorte Roholte

19.03.21
Jeg opdagede Dorte Roholte første gang gennem Sommerfugleserien - en serie med spændende hverdagsbøger fra forlaget Carlsen. Hun har tit en lidt mystisk og spændende stemning i bøgerne, og jeg synes hun skriver utrolig fængslende.

Udvalgte bøger:

Drengehjemmet. Super spændende serie om pinlige forældre, skolebytte, ensomhed, farlige forelskelser med mere. Virkelig spændende gyser for de 11-14 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Skøre hjerter. Rigtig god pigebog om den svære tid hvor forelskelser begynder at fylde - og hvordan de påvirker de gode venindeforhold. For de 12-14 årige. Reservér bogen eller lån den på eReolen Go.

Mærkelige Mynthe. Virkelig spændende serie der blander hverdagsliv med paranormalitet. Hvad sker der med en, når man finder ud af man er synsk? Måske ret fedt at kunne se hvad der gemmer sig under gavepapiret, men ikke altid så godt at vide for meget. Virkelig god og den har en magisk, lidt uhyggelig stemning. For de 11-14 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Herremandens datter. Stemningsfuld fortælling fra gamle dage. Vores hovedperson lever en tryg tilværelse på godset. Men der er en mærkelig stemning, og hvorfor er far så hemmelighedsfuld? Serie i tre dele for de 12-14 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

For de mindre børn har hun skrevet billedbogsserien om Familien von Hansen. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Anbefalet af børnebibliotekar Tine Gitz Lundsgaard.

Læs mere om Dorte Roholte på Forfatterweb.

    Materialer