Grevinden med den sorte maske
Grevinden med den sorte maske

Danske børnebogsforfattere: Peter Gotthardt

23.03.21
Peter Gotthardt er en super spændende forfatter. Mange af hans bøger tager udgangspunkt i, hvad der interesserer børnene. Han har lavet adskillige gode serier, også letlæste.

Udvalgte bøger:

Elverdronnings riddere. Fantasy serie i otte bind om elvere, som havner i en fremmed verden og får sig en del fjender. For 9-11 årige. 
Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Rikke og Rokke. Super skønne julebilledbøger om de to søskende Rikke og Rokke og en masse spændende mysterier de skal løse. Blandt andet hvordan de får julemandens rensdyr tilbage i normal størrelse efter en ond heks har tryllet dem til små glasfigurer. For 4-7 årige. Reservér bøgerne.

Det fortryllede slot. Tre veninder går på opdagelse i et gammel hus, hvor hver dør åbner en fremmed verden. Spændende og mystisk serie for 9-11 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Grevinden med den sorte maske. På et museum er der en hemmelig dør, og bag den bor en ond gammel adelskvinde. Hun samler på børns sjæle - og dem har hun stjålet mange af gennem årene. For 10-12 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Anbefalet af børnebibliotekar Tine Gitz Lundsgaard.

Læs mere om Peter Gotthardt på Forfatterweb.

Materialer