Vi elsker fantasy!

Torsdag d. 30. maj blev Læserne om Det Runde Bord startet med besøg af forfatteren Nicole Boyle Rødtnes.

Overskriften er konklusionen på besøg af forfatteren Nicole Boyle Rødtnes, som blandt andet har skrevet fantasy-serierne Elverskud, ilt-tyv, skeletter i skabet og dermed også starten på gruppen "Læserne om Det Runde Bord".  Efter en kort præsentation af tankerne om gruppen fortalte Nicole levende om sit forfatterskab og fantasy-serierne i særdeleshed. Hun gav også tips til hvordan man selv kan skrive fantasy-historier.

Derefter var der mulighed for at stille spørgsmål, og spørgelysten var stor! Alt fra spørgsmål om hvor Nicole får inspiration fra til diskussioner om hvad der er god en historie blev dækket.

Planerne for gruppen er at vi mødes ca. 1 gang om måneden og diskuterer en fantasy-bog. Det kan også være vi finder noget andet sjovt, hvor fantasy er i fokus.

Der er stadig plads til flere som elsker fantasy-bøger og deres storslåede evne til at tage dig væk fra hverdagen og er mellem 13-17 år.

Hvis du fået lyst til at være omkring det runde bord, kan du skrive til  Kenneth Larsen,  kel.hb.bk@taarnby.dk eller Lone Søgaard, los.hb.bk@taarnby.dk. Du kan også følge gruppen på facebook: Læserne om det runde bord. 

Her finder du fantasy på biblioteket

Nicole Boyle Rødtnes
04.06.18
Tags
Dansk