Amager Stuekultur Forening modtager Foreningsprisen 1990. Foto: Tårnby Stads- og Lokalarkiv, B9584
Amager Stuekultur Forening modtager Foreningsprisen 1990. Foto: Tårnby Stads- og Lokalarkiv, B9584

Glemmer Du - Stuefugle

24.06.21
Læs sommerens nummer af det lokalhistoriske tidsskrift, Glemmer Du. Det handler blandt andet om Amager Stuekultur Forening.

Stuefugle

Erindring om en hobby

Foreningslivet i Tårnby er og har været rigt og meget varieret. I dette nummer af Glemmer Du er det foreningen om stuefugle, der er i fokus.
For Preben Lüchow Poulsen startede det hele med hans fars interesse for fugle fra før Anden Verdenskrig.
Da Preben var barn, blev han tidligt taget med, når fuglene skulle passes, eller hans far ville se en fugleudstilling. Interessen fortsatte, og det er blevet til mange oplevelser i foreningen Amager Stuekultur Forening og andre fugleforeninger. Foruden var hans fugle med på talrige udstillinger på Tårnby Rådhus. 

Se det nyeste nummer af Glemmer Du om Tårnby foreningen for stuefugle  

Vil du skrive om en Tårnby forening?

Tårnbys rige foreningsliv har meget at byde på. Hvis du har lyst til at skrive om din forening, så er arkivet meget interesseret i din fortælling. Det kan også være du har foreningens protokoller eller fotografier fra foreningens historie, alt sammen noget arkivet gerne vil tage imod.

Du kan også fortælle, hvad du ved om de billeder, der er i dette Glemmer Du. Skriv til arkivet på arkiv.hb@taarnby.dk og fortæl din egen historie.