TrapDanmark Tårnby Kommune
TrapDanmark Tårnby Kommune

TrapDanmark om Tårnby Kommune

04.10.19
Tirsdag den 8. oktober udkom TrapDanmarks bind om Tårnby Kommune. Bogen blev udgivet i foråret som en del af TrapDanmark, men i et bind sammen med fire andre kommuner. Nu udgives bogen om Tårnby Kommune som en bog for sig selv, vedlagt et kort over kommunen.

En ny bog om Tårnby

Eller rettere et nyt bind om Tårnby er udkommet i den nyeste udgave af TrapDanmark. Det er skrevet som en samlet historie, men kan også bruges som et opslagsværk. 

Oprindeligt udkom TrapDanmark i 1858-1860 som en ”Statistisk-topografisk” beskrivelse af Danmark. Siden da er værket blevet udvidet og genudgivet i nye udgaver. TrapDanmarks bog om Tårnby Kommune er skrevet af en række forskellige forfattere og udgives som del af TrapDanmarks 6. udgave, der kommer i  årene 2017-2021.

Bogen om Tårnby Kommune er blevet til med bistand fra to lokale redaktører, lokalarkivar Lone Palm Larsen og kommunearkivar Peter Damgaard.

Bogen udkom tirsdag den 8. oktober og koster 199,95 kr. Den kan købes i boghandelen eller på nettet. Den kan ogås købes som en del af bind 31 af den omfattende serie om hele Danmark. 

Materialer