Er du i tvivl om studievalg?

25.10.23
Nu kan unge og voksne få studievejledning på biblioteket

Tårnby Kommunebiblioteker har indgået et samarbejde med Studievalg Danmark, hvor unge og voksne kan booke individuelle samtaler med studie/karrierevejledere og tale om studievalg.

Samtalerne finder sted på tirsdage i lige uger fra klokken 15.00 – 17.00.  Vejledning kan foregå enten telefonisk eller ved fysisk fremmøde i Rotunden på Tårnby Hovedbibliotek.
Du skal altid booke dem på forhånd via hjemmesiden www.studievalg.dk

Hvem kan booke samtaler?

Vejledningen er for alle, der er på vej mod videregående uddannelse, erhvervsuddannelse eller efter- og videreuddannelse.

Du kan for eksempel være i gang med eller have afsluttet en ungdomsuddannelse, være i gang med et eller flere sabbatår eller gå på en videregående uddannelse.

Det kan også være, du står uden for arbejdsmarkedet eller har et job, men drømmer om efteruddannelse eller et karriereskift.

Hvad skal vi tale om?

Du må gerne møde op og sige: Jeg aner ikke, hvad jeg vil”. Mere behøver du faktisk ikke at have forberedt. Samtalerne kan handle om alt studierelateret – for eksempel tvivl og usikkerhed, hjælp til overblik over muligheder, konkrete spørgsmål om SU, optagelse, supplering af fag, adgangskrav osv.

Læs mere om Studievalg Danmark