Udstilling om verdensmål

FN’s verdensmål: Kom og bliv inspireret til handling og ny viden gennem litteraturen og kreativitet

21.04.24
I april kan du på hele biblioteket gå på opdagelse i verdensmålslitteratur, der handler om alt fra klassekamp og klima til ligestilling og bæredygtig udvikling.

På bibliotekets 1. sal og i stueetagen, vil der blive udstillet en masse spændende og interessant fag- og skønlitteratur, som du kan låne med hjem og fordybe dig i.

Derudover bliver der i anledning af Uge17: Klima, Miljø og Verdensmål, udstillet bidrag fra kommunens skoleelever, der har tegnet og skrevet, hvordan Tårnby ville være, hvis de var borgmester. Bidragene kommer fra 3. klasse og 7. klasse på Nordregårdsskolen og Løjtegårdsskolen.

Elevernes tegninger og skriverier er udstillet ved bibliotekets rotunde og samlet i mapper, du kan bladre igennem. Mange af idéerne er kreative og fantasifulde, og kan være med til at inspirere de voksne til handling.

Gør verdensmål til hverdagsmål

Ved udstillingen, der er placeret til højre for bibliotekets rotunde, har du også mulighed for at dele din egen klimahandling ved at svare på spørgsmålet: ”Hvad gør du i hverdagen for at passe bedre på vores jord og hinanden?”. Skriv din klimahandling på vores plakat for at give inspiration videre til andre borgere.

Kom til Uge17 på biblioteket og rundt omkring i Tårnby Kommune

Uge17: Klima, Miljø og Verdensmål er Tårnby Kommunes tilbagevendende uge, hvor alle er inviteret til at blive klogere på, hvordan vi i samarbejde kan skabe en skøn, hyggelig og bæredygtig by og sætte vores præg på den grønne klode og dagsorden.

Under Uge17 kan man opleve en lang række sjove, lærerige, fælleskabende og berigende aktiviteter flere steder i kommunen. Der er blandt andet fællesspisninger, skraldeindsamling, byttebørser, foredrag, rundvisninger og meget mere på programmet.

Download programmet her 

Faglitteratur:

Skønlitteratur:

Børnelitteratur:

Verdensmål logo