Lån naturrygsække med hjem

På Tårnby Hovedbibliotek kan du reservere og låne vores nye naturrygsække, som gør det sjovt og lærerigt, for både børn og voksne, at udforske naturen.

Af Sofie Buch Pedersen

Tags

Natur

Som en del af Tårnby Kommunebibliotekers arbejde med FN’s Verdensmål vil vi gerne gøre det lettere og sjovere at udforske den lokale natur med familien. Derfor har vi i samråd med Tårnby Naturskole samlet 8 rygsække med kvalitetsudstyr, inspiration og bøger til din næste udflugt. Fælles for rygsækkene, er, at der er aktiviteter og udstyr til både børn og voksne. 

I samarbejde med Tårnby Naturskole afholder vi forskellige arrangementer, der inspirerer til gode oplevelser i naturen. 

Projektet er støttet af Friluftsrådet.

Naturrygsækkene - sådan låner du dem

Rygsækkene er inddelt i fire temaer: Fugle på Fælleden, Livet i vand, Krible-krable og Naturens Spisekammer.

Der er to rygsække under hvert tema, og de har det samme indhold. I hver rygsæk finder du inspirationshæfter med forslag til hyggelige aktiviteter og forslag til turdestinationer på Amager. Du finder også farvelægningsark med dyr, der passer til rygsækkens indhold, som børnene kan beholde og hænge på værelset efter jeres tur. 

Når naturrygsækkene er hjemme fra udlån står de i glasskabet på Tårnby Hovedbibliotek. Hvis du vil låne en rygsæk med hjem, henvender du dig bare til infopunktet og så låser de skabet op for dig. Herunder kan du læse mere om, hvad du finder I de forskellige rygsække. 

Fugle på fælleden

Gå på opdagelse med familien og lær at genkende fuglesang og flotte fjer. I rygsækken er der udstyr til at gå på fuglekigge-jagt. Rygsækken har både en professionel kikkert til voksne, en legekikkert til børn og fede fuglebøger, fuglebingo mm.