Lektørudtalelse

Forfatter: Kirstine Hagen Thomasen

Kort om bogen

Lækker kogebog der kombinerer sunde bowls med holistiske sundhedstips for dig der går op i sundhed og god mad

Beskrivelse

Hovedfokus i "Ren selvkærlighed med super bowls" er opskrifter på sunde bowls, altså let tilberedt frugt eller grønt anrettet i skåle og garneret med olier, kerner, friske urter med mere. Opskrifterne er glutenfri, mælkefri og hovedsageligt veganske. Bogen advokerer desuden for en ambitiøs livsstilsændring, der ud over kosten også indbefatter faste, udrensninger, vejrtrækningsøvelser og fokus på det mentale. 

Vurdering

Bowls er oppe i tiden som en sund madtrend, og bogens opskrifter fremstår både lækre og sunde og præsenterer sig utroligt smukt på billeder. Ikke alle vil finde tid til at trylle de lækre skåle frem i hverdagen, men vil plukke inspiration hist og her. Bogens hele sundhedsfilosofi vil også have klangbund mange steder, omend nogle nok vil finde dens anbefalinger om fx basisk vand, faste eller leverudrensninger lidt vidtgående. 

Andre bøger om samme emne

Forfatterne har tidligere begået Den fede faste, Den sejeste suppekur og Den fedeste juicekur. Bowls-bølgen er også repræsenteret i Bowls og den meget radikale tilgang til sundhed vækker mindelser om Alt det bedste