Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
30 Kr
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Ama'r halshug ved Henriette Karlsen - udsolgt!

12.11.20
Mød kvinden bag Amagers mest omtalte og aktuelle bog. "Ama'r halshug" giver et sjældent indblik i en verden, som de færreste kender til, og er en ung kvindes modige opgør med sin families sociale arv og med et velfærdssamfund, der svigter.

-------

Vigtig information til dig der har købt billet til dette foredrag:
Foredraget med Henriette Karlsen, der oprindelig var planlagt til afholdelse den 12. marts, forsøges nu gennemført i november - med mindre retningslinjer fra sundhedsmyndighederne til den tid forhindrer det. 
Da vi har solgt mange billetter til arrangementet, afholdes det to gange for at sikre at de sundhedsmæssige retningslinjer kan overholdes.

Se her hvilken dato din billet gælder til:


Har du billet med løbenummer 1 - 60 gælder din billet til foredraget d. 12/11 kl. 19.30

Har du billet med løbenummer 61-120 gælder din billet til arrangementet d. 26/11 kl. 19.30

Ønsker du at refundere din billet, kan du henvende dig i Info på Hovedbiblioteket eller Vestamager Bibliotek. Husk at medbringe dokumentation for dit billetkøb.

-------

En iskold aften stak Henriette Karlsen af fra sin mors lejlighed og løb på bare tæer gennem Amagers gader. Hun var 15 år og havde fået nok af de voksnes druk og vold — og af, at ingen troede på hende, når hun fortalte om sit liv. I flere måneder levede hun på Christiania, indtil hun blev anbragt på et kommunalt bosted og mistede den sidste gran af tillid til systemet, for her forvandlede tilværelsen sig hurtigt til en endeløs narkofest.
 
Nu er hun 27 år gammel og tager ordet. "Ama'r halshug" er hendes rå og ærlige fortælling om at vokse op i et hjem og i et miljø, hvor børn ikke har en stemme, selv om de i årevis bliver svigtet af både forældre og myndigheder.

Henriette Karlsen har stiftet foreningen "De stærke børn", og i 2016 deltog hun i programserien "De brændte børn" på TV2.