Annette Bjergfeldt

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
30 Kr
Lokale:
Rotunden
Målgruppe
Alle
Litteratur

Højsangen fra Palermovej v. Annette Bjergfeldt

19.05.21
I foråret 2020 debuterede sangerinden Annette Bjergfeldt med romanen "Højsangen fra Palermovej". En familiekrønike fra Amager, der har begejstret både anmeldere og læsere og nu er solgt til 10 lande.

Afsættet i romanen er Sankt Petersborg i 1914. Esthers oldefar ejer det ramponerede Cirkus Sowalskaja, og han drømmer bare om, hvordan en kommende elefant vil skabe det store gennembrud. Desværre er der sket en fejl, og cirkus får i stedet en lille stinkende flodhest. Den skuffelse bæres med til de næste generationer i Danmark, hvor alle får deres portion af flodheste i livet.

Vi kender det jo godt. Kærligheden, karrieren og kunstnerdrømmene, alle de forventninger, der ikke holdt. Hvad gør vi, når drømmene brister? Kan der ligge noget uventet guld i de selvsamme skuffelser? 

Annette Bjergfeldt fortæller levende om arbejdet med bogen, om sine egne flodheste og om hvordan man kan "kurtisere" tilfældet og indfange den guddommelige inspiration.

Arrangementet med Annette Bjergfeldt, der oprindelig var planlagt til afholdelse den 11. februar, forsøges nu gennemført den 19. maj - med mindre retningslinier fra sundhedsmyndighederne til den tid forhindrer det. 
 

Materialer