Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Workshop

Samtalesalon: Om de data vi deler og prisen vi betaler for det

22.11.21
Andres data hjælper dig til et lettere liv. Ligesom dine data hjælper andre: Hvor er der tæt trafik? Hvilke bøger læser de andre? Hvad er det alle taler om lige nu?

Men medaljen har altid en bagside. Først og fremmest at vi slet ikke er opmærksomme på i hvilket omfang vi hele tiden afgiver ganske personlige data. Data som andre kan udnytte, tjene penge på og ligefrem misbruge. Forfatter og medieforsker Anja Bechmann har skrevet Tænkepausen Data. I den minder hun os om at vi skal være bevidste om, hvad vi gør med os selv og vores data. Det skal vi tale om ved dagens samtalesalon, som er åben for alle – også selvom du ikke har læst bogen eller ikke synes, at du ved noget om emnet i forvejen.

En samtalesalon er et samlingspunkt for mennesker, der gerne vil tale med hinanden på en ny måde. Mest af alt minder det om at tilbringe en hyggelig aften på en café, forskellen er bare, at til samtalesaloner kan man sagtens møde op alene, for salonværterne sørger for, at du kommer i snak med de andre spændende gæster uden at skulle bruge tid og krudt på den indledende kontakt.

Bibliotekarerne Helene Filskov og Trine Marie Ulleriks er værter og de sørger for at guide jer igennem samtalerne. Velkommen til en eftermiddag hvor vi sammen bliver klogere på dine og mine data.