Mens du venter på "Vanedyr"

Hvordan knækker man en dårlig vane eller skaber en ny? Vi har samlet nogle forslag til bøger om vaner og adfærd, mens du venter på "Vanedyr".

Nicklas Brendborg opnåede stor popularitet med bogen "Gopler ældes baglæns", som igennem flere år har været særdeles populær her på biblioteket. Derfor er det heller ikke overraskende, at reserveringskøen til Brendborgs nye bog "Vanedyr" er lang. 

I "Gopler ældes baglæns" tager Brendbog fat i historien om videnskabens kamp mod aldring og giver sine bud på, hvad der skal til for at forlænge livet. I "Vanedyr" er videnskabsformidlingen stadig i fokus, men denne gang kaster han sig over netop videnskabens manipulation af vores instinkter, vaner og adfærd. For hvorfor er det så svært at slippe vaner, som vi godt ved, ikke er gode for os? Det kan du blive klogere på, hvis du reserverer Brendborgs nye bog. 

Og mens du venter, kan du gå i gang med en af de andre bøger herunder, der også handler om vanens magt, adfærdspsykologi og hvorfor vi mennesker handler, som vi gør.

Dansk